Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Persconferentie jaarverslag 2002 Robeco

Datum nieuwsfeit: 27-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ROBECO NEDERLAND BV

Uitnodiging persconferentie Robeco

Financieel-Economische Redactie

Ref.: RPF/mk/069
Rotterdam, 12 maart 2003

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij nodig ik u uit voor de persconferentie van Géry Daeninck, CEO, ter gelegenheid van de publicatie van het jaarverslag 2002 van Robeco Groep N.V. op donderdag 27 maart a.s. om 10.30 uur op het hoofdkantoor van Robeco aan de Coolsingel 120 in Rotterdam.

De jaarverslagen van de beleggingsfondsen Robeco N.V., Rolinco N.V. en Rorento N.V. worden op deze dag gepubliceerd en zijn op de persconferentie beschikbaar.

Na afloop kunt u bij ons de lunch gebruiken. Graag vernemen wij, uiterlijk maandag 24 maart a.s., wie van uw redactie de persconferentie zal bijwonen. Uw aanmelding kunt u per e-mail sturen naar Monique Kruk ((m.kruk@robeco.nl)). Wij verzoeken u aan te geven wie er van uw redactie komt en of wij een parkeerplaats voor u moeten reserveren. Natuurlijk kunt u ook even met haar bellen op 010 - 224 22 41 of faxen op 010 - 224 21 39.

Met vriendelijke groet,

Ronald Florisson
Corporate Communications

12 mrt 03 14:10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie