Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 27-03-2003

Datum nieuwsfeit: 27-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 27-03-2003 Mediaberichten 27 maart (14.30 uur)

ROERMOND Winkeldief aangehouden

ROERMOND Woensdagmiddag heeft de politie een 32-jarige Roermondenaar aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De man werd door het personeel van een winkel aan de Nassaustraat aangehouden. Hij verklaarde zelf dat hij een artikel in zijn jaszak had gestoken omdat hij zijn handen te vol had. Bij de kassa vergat hij het artikel af te rekenen. De man is via snelrecht berecht en heeft een boete van 140 euro gekregen.

SEVENUM Diefstal bosmaaier

SEVENUM Donderdagmorgen heeft een medewerker van een Venlos bedrijf aangifte gedaan van diefstal van een bosmaaier. Op vrijdag 21 maart was de man met een aantal collegas aan het werk langs de Grubbenvorsterweg in Sevenum. Tijdens de werkzaamheden is de bosmaaier in een onbewaakt ogenblik weggenomen. De maaier stond in de buurt van de overweg aan de kant. De waarde van het ontvreemde gereedschap is naar schatting ongeveer 1000 euro.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie