Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Draaiboek massavaccinatie pokken afgerond

Datum nieuwsfeit: 27-03-2003
Bron: Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Draaiboek massavaccinatie pokken afgerond

Iedere Nederlander kan in vier dagen gevaccineerd worden bij een mogelijke pokkenuitbraak. Het vandaag overhandigde draaiboek massavaccinatie pokken staat daarvoor garant.

Vanmiddag overhandigde de voorzitter van GGD Nederland, Thea Poortenaar-Sikkema, het definitieve draaiboek massavaccinatie pokken aan DG Volksgezondheid Hans de Goeij van VWS. Dat gebeurde tijdens de voorjaarsconferentie van GGD Nederland.

In geval van een pokkenuitbraak blijft ringvaccinatie de eerste optie. Betrokken hulpverleners worden binnen enkele uren gevaccineerd zodat zij zonder gevaar vaccinaties kunnen uitvoeren. Het draaiboek ringvaccinatie is te lezen op www.infectieziekten.info. Vanwege ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie