Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 27-03-2003

Datum nieuwsfeit: 27-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 27-03-2003 Persberichten district Land van Cuijk

MISHANDELING, Oeffelt

Een 40-jarige man is woensdagmiddag in zijn ouderlijke woning in Oeffelt aangehouden. Hij was in een dronken bui bij zijn ouders binnen toen er onenigheid ontstond. De verdachte heeft vervolgens zijn beide ouders geslagen geschopt waarop de politie te hulp werd geroepen. Hij is in verzekering gesteld.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR, Cuijk

Een 45-jarige automobilist is in de nacht van woensdag op donderdag op de Jan van Cuijkstraat betrapt op het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Het resultaat van de door hem afgelegde blaastest kwam de man op een boete te staan van 190 euro en een rijverbod van 2 uren.

POGING INBRAAK WONING, Beugen

Twee onbekend gebleven personen zijn in de nacht van woensdag op donderdag door de bewoner van een woning aan de Boxmeerseweg in Beugen overlopen. Zij wisten te voet te ontkomen. De bewoner werd wakker van het gegrom van de hond. Toen hij een kijkje ging nemen zag hij twee inbrekers die er onmiddellijk vandoor gingen. Zij hadden de slotplaat en het slot van de achterdeur al geforceerd. Er wordt niets vermist.

INBRAAK, Beugen

Uit een bedrijfspand aan de Hagelkruisstraat in Beugen zijn in de nacht van woensdag op donderdag bij een inbraak twee laptops en een computerkast weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie