Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Imtech integreert brandmeld- en camera-installaties ADP

Datum nieuwsfeit: 28-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Imtech NV
Zoek soortgelijke berichten

Imtech NV

Imtech / Nieuws
Imtech Overig Nieuws

28 maart 2003

Commander voor beveiliging op maat

Bij ADP, een specialist in salarisverwerking, werkten drie Imtech-bedrijven samen in een uniek project. ADP vroeg Imtech Projects om een oplossing waarin besturing en signalering van zowel de brandmeld- als de camera-installaties geïntegreerd zijn.

Daarvoor heeft Imtech Technology-bedrijf CTC het eigen Commander-systeem. Een uniek product, zeker in het prijssegment van de oplossing. CTC leverde dit stokpaardje ook bij DSM in Heerlen en de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Het kan geheel naar wens van de klant worden ingevuld. In het geval van ADP met een camerasysteem van CTC en een brandmeldinstallatie van Saval, dat eveneens onderdeel van Imtech Technology is. Aanvullend zijn ook verlichting en slagbomen gekoppeld. Alles is grafisch op één scherm weergegeven. Als ADP in de toekomst installaties wil vervangen, kunnen de nieuwe tenchische onderdelen ook worden geïntegreerd. De kracht van het CTC-systeem zit hem in de verschillende mogelijkheden. Andere beveiligingsmanagementsystemen bevatten vaak te veel functionaliteiten die ten koste gaan van de gebruiksvriendelijkheid. Bij het Commander-systeem bepaalt de opdrachtgever zelf de gewenste bediening en signalering.

Imtech-breed actief bij ADP: v.l.n.r. Luc Erkelens (Saval), René Notté (Imtech Projects West) en Henri Nieuwstraten (CTC)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie