Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Mazda MX-5 Twins nu leverbaar

Datum nieuwsfeit: 28-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AutoRai

28-3-2003

Mazda MX-5 Twins nu leverbaar

Net als voorgaande jaren brengt Mazda ook dit voorjaar een speciale editie van de Mazda MX-5. Vanaf april zal s werelds best verkochte open sportwagen leverbaar zijn in de gelimiteerde Twins uitvoering.

De MX-5 Twins onderscheidt zich ten opzichte van de MX-5 1.6 Exclusive door de nieuwe 16 inch lichtmetalen velgen, lederen stoelbekleding en aluminium accenten in het interieur.

Meest in het oog springend zijn de twee unieke kleurencombinaties, waarin de Twins leverbaar is. De ene helft van deze tweeling is voorzien van de metallic lak Cerrion Silver gecombineerd met een blauw interieur. De andere helft sluit hier op aan door de Strato Blue metallic lak en het grijze interieur.

De kleurstelling van zowel de softtop als de softtop-cover van beide modellen is afgestemd op de interieurkleur.

De Mazda MX-5 Twins zal in een gelimiteerde oplage van honderd exemplaren naar Nederland komen. Voor de aandrijving zorgt de bekende 1.6 liter motor, die goed is voor 110pk / 81kW.

Ten opzichte van de MX-5 1.6 Exclusive wordt geen meerprijs voor de MX-5 Twins gerekend. Dit betekent, dat de consumentenprijs van 29.595 een voordeel van ongeveer 2.200 oplevert.

De Mazda MX-5 Twins is vanaf begin april in de Nederlandse Mazda showrooms te bewonderen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie