Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Milieu-estafette Noord-Holland: voorlopig 499 overtredingen

Datum nieuwsfeit: 28-03-2003
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Noord-Holland

Milieu-estafette Noord-Holland: voorlopig 499 (ernstige) overtredingen vastgesteld
Haarlem, 28 maart 2003 - In Noord-Holland zijn 26 en 27 maart tijdens een 24-uurs milieu-estafette voorlopig 499 (ernstige) overtredingen van o.a. milieu-, water- en natuurwetten vastgesteld. Circa 70% van alle gesignaleerde overtredingen is nu gecheckt en verwerkt. De definitieve resultaten van de milieu-estafette zullen over enige weken bekend zijn.

De milieu-estafette is in Noord-Holland gezamenlijk uitgevoerd door 25 overheidsinstanties o.a. provincie, water- en hoogheemraadschappen, gemeenten, rijksdiensten, politie, openbaar ministerie en natuurbeheerders. De betrokken overheden in Noord-Holland hebben op veel plaatsen onaangekondigd zon 135 verschillende controle-acties uitgevoerd in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie