Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Wegwerkzaamheden provinciale weg N276 Brunssum- Sittard

Datum nieuwsfeit: 28-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Sittard-Geleen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Sittard-Geleen

Wegwerkzaamheden provinciale weg N276 Brunssum- Sittard

Vrijdag 28 maart aanstaande is de provincie Limburg voornemens te starten met groot onderhoud aan de provinciale weg N276 (Brunssum - Sittard) tussen km. 11.1 en km. 12.5 zijnde de Windraakberg en het wegvak gelegen tussen de Watersleyerweg en Heerlenerweg/Sittardseweg.

Het asfalt in het provinciale wegvak op de Windraakberg zal geheel vervangen worden. Op het wegvak tussen de Watersleyerweg en Heerlenerweg/Sittardseweg zal een nieuwe deklaag worden aangebracht. Aan de noordzijde (met verkeer richting Sittard) van dit laatst genoemde wegvak zal een busbaan worden aangelegd.

De werkzaamheden starten op vrijdag 28 maart aanstaande om 19.00 uur en zullen afgerond zijn op maandag 5 mei om 6.00 uur . Ten behoeve van deze werkzaamheden zal het wegvak van de proviciale weg tussen de kruising van de Heerlenerweg/Sittardseweg en de westelijke komingang van Windraak afgesloten zijn op de volgende tijdstippen:

* vrijdag 28 maart aanstaande vanaf 19.00 uur tot en met maandag 31 maart 6.00
uur.

* donderdag 17 april aanstaande vanaf 19.00 uur tot en met vrijdag 18 april 6.00 uur.

* vrijdag 2 mei aanstaande vanaf 19.00 uur tot en met maandag 5 mei 6.00 uur

Tussen maandag 31 maart 6.00 uur en vrijdag 2 mei 19.00 uur is verkeer in het onderhoudsvak in alle richtingen weer mogelijk. Wel zullen er beperkte rijstroken beschikbaar zijn.

Het openbaar vervoer wordt tijdens de afsluiting omgeleid.

Doorgaand verkeer zal middels bewegwijzerde routes worden omgeleid.

Tankstation en bedrijven Windraak zijn gewoon bereikbaar en zullen worden bewegwijzerd tijdens de afsluiting van de doorgaande route. Tuincentrum Lemmens en Paulusstichting zijn via Munstergeleen bereikbaar.

Verkeer ten behoeve van calamiteiten kan gebruik maken van de "oude" Windraakberg, Euselingseweg of via de omleidingsroute.

Nadere informatie kunt u opvragen bij provincie Limburg, dhr. J. Brune 043-3897587.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie