Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

N-VA vraagt volledige openheid over Mechels financieel beleid

Datum nieuwsfeit: 28-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nieuw-Vlaamse Alliantie
Zoek soortgelijke berichten

Nieuw-Vlaamse Alliantie


N-VA vraagt volledige openheid over Mechels financieel beleid (28/03/03)

Namens het bestuur van N-VA-Mechelen roept gemeenteraadslid Marc Hendrickx alle Mechelse gemeenteraadsleden op om dringend te stoppen met de politieke spelletjes van de laatste dagen. Tegelijkertijd vraagt de N-VA steun voor haar voorstel tot spoedige aanstelling van een extern auditcomité.

Een externe audit, belast met een ruime opdracht, kan volgens Hendrickx een onafhankelijke, grondige doorlichting uitvoeren van het algemeen en financieel beleid van de stad. Zo kan onderzocht worden of de recente beschuldigingen van OCMW-voorzitter Patrick Backx enige grond van waarheid bevatten.

De N-VA mengt zich niet in de aan de gang zijnde welles nietes-discussie, maar vraagt enkel volledige openheid. Het N-VA-voorstel werd reeds overgemaakt aan de andere politieke partijen. In het belang van Mechelen en de Mechelaars, rekent de N-VA op een positieve reactie.

Auteur:
Nieuw-Vlaamse Alliantie
Marc Hendrickx, N-VA-gemeenteraadslid Mechelen

Meer informatie:
Contactpersoon: Ben Weyts, woordvoerder
Telefoon: 02/219.49.30
Fax: 02/217.35.10
E-post: ben.weyts@n-va.be
Url: www.n-va.be

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie