Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 28-03-2003

Datum nieuwsfeit: 28-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-03-2003 Persberichten disitrict Sittard (HP 13.30) Vrijdag 28 maart 2003

Sittard, audioapparatuur in beslaggenomen.

Donderdagmiddag 27 maart 2003 heeft de politie in een woning aan de Eisenhowerstraat te Sittard de audioapparatuur van een bewoner in beslaggenomen.
De politie werd omstreeks 14.30 uur naar de Eisenhowerstraat ontboden in verband met een geluidsoverlast. Bij onderzoek bleek dat vanuit een woning een oorverdovend geluid via de openstaande balkondeuren naar buiten kwam. Nadat de bewoner de toegangsdeur opende bleek dat er in de woning twee televisies aan stonden die het harde geluid veroorzaakten. De bewoner zelf had het nodig aan Bacchus geofferd en had van het geluid geen last. Omdat het niet de eerste keer was dat de politie bij de betreffende woning moest komen vanwege het veroorzaken van geluidsoverlast en toen ook aan de bewoner een rode kaart was uitgedeeld, werden nu beide televisies en bijbehorende geluidsboxen in beslaggenomen. Tegen de 34 jarige bewoner werd proces-verbaal opgemaakt.

Sittard, winkelinbraak.

Donderdagavond 27 maart 2003 heeft in een winkel gevestigd aan de Dr. Nolenslaan te Sittard een inbraak in een bedrijf plaatsgevonden. De politie werd ter plaatse ontboden na het inwerkingtreden van het inbraakalarm. Samen met de beheerder van het bedrijf werd een onderzoek ingesteld. Bij dit onderzoek bleek dat de inbreker een ruit had vernield en dat hij door het ontstane gat het bedrijf was binnengekropen. Ontvreemd werden vermoedelijk vier autoradio-cdspelers. Kennelijk heeft de inbreker zich bij de inbraak aan het glas gesneden omdat er meerdere bloedsporen werden aangetroffen. De beheerder van het bedrijf heeft bij de politie aangifte gedaan. De politie stelt een verder onderzoek in.

Geleen, aangehouden wegens belediging.
Donderdagmiddag 27 maart 2003 heeft de politie een 38 jarige inwoner van Geleen aangehouden die vanaf een terras aan de Peschstraat te Geleen met een lachend gezicht zijn middelvinger naar de politie opstak. Na het zien van de belediging werd de man omstreeks 15.00 uur door de politie op het terras aangehouden. Aan meerdere verzoeken met de politie mee te komen werd geen gevolg gegeven. Nadat de man werd vastgepakt om hem mee naar het politiebureau te nemen, verzette hij zich. Na geboeid te zijn werd hij overgebracht naar het politiebureau waar hij ingesloten werd. De Officier van Justitie bepaalde de boete voor de belediging en het plegen van verzet op 440 euro. Na verhoor werd hij in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie