Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 28-03-2003

Datum nieuwsfeit: 28-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-03-2003 Persbericht ernstig verkeersongeval te Nuth (HP 15.50) Vrijdag 28 maart 2003

Nuth, zwaar gewond bij verkeersongeval.

Een 61 jarige inwoner van Nuth is vrijdagmorgen 28 maart 2003 zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Valkenburgerweg te Nuth. Een 48 jarige automobilist uit Elsloo reed vanmorgen omstreeks 08.00 uur over de Valkenburgerweg te Nuth komende uit de richting van Nuth en rijdende in de richting van Hulsberg, waar zij een inrit wilde inrijden. Een uit tegenovergestelde richting over het fietspad naderende bromscooter, bestuurd door een 61 jarige inwoner van Nuth, werd door de automobiliste bij het oversteken van de rijbaan geheel over het hoofd gezien waarna een aanrijding volgde. De bestuurder van de bromscooter kwam bij de aanrijding ten val waarbij hij zijn helm verloor en mogelijk door de val op de grond een ernstig hersentrauma opliep. Ter plaatse ontboden personeel van ambulances moesten het slachtoffer ter plaatse reanimeren. Na het verlenen van verdere medische hulp werd het slachtoffer in zeer zorgwekkende toestand naar het Academisch ziekenhuis te Maastricht vervoerd. Voor zijn leven wordt ernstig gevreesd. De politie stelt een verder onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie