Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 29-03-2003

Datum nieuwsfeit: 29-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 29-03-2003 2e persbericht van zaterdag 29 maart 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Bestolen van portemonnee
Een vrouw van 45 jaar uit Eindhoven is zaterdagmiddag rond 13.00 uur bestolen van haar portemonnee met inhoud. Toen ze bij een kraam op de Woenselse Markt wilde afrekenen, merkte dat ze de beurs weg was gehaald uit haar handtas. Er zaten onder meer een rijbewijs, pasjes en ongeveer 300 euro contant geld in.

Eindhoven: Gewelddadige man aangehouden
Een man van 24 jaar uit Eindhoven is zaterdagmiddag rond 13.45 uur in zijn woning in Woensel-Zuid aangehouden. Hij had kort daarvoor vernielingen gepleegd in de woning van zijn moeder, ook in Woensel-Zuid. De man was op zoek naar zijn vrouw, met wie hij ruzie had gemaakt. Toen zijn moeder niet wilde vertellen waar zijn vrouw was, sloeg hij onder meer het gasfornuis, de salontafel en enkele huishoudelijke apparaten kapot. Daarna is hij weer terug naar zijn eigen huis gegaan. Daar bedreigde hij vervolgens zijn broer en zijn zwager met een mes. Ook gooide hij een strijkplank uit een raam naar de twee mannen. De politie heeft hem aangehouden; hij zit nog vast voor onderzoek.

Helmond: Man pleegt vernielingen
Een man van 38 uit Helmond is zaterdagmiddag rond 13.00 uur in zijn woning in Helmond-West aangehouden. Hij zou kort daarvoor vernielingen hebben gepleegd in een winkel aan de Calsstraat waar zijn ex-vriendin werkt. De man wilde geld van de vrouw. Toen ze dat niet gaf, gooide hij een telefoon kapot, smeet hij de kassa op de grond, en gooide hij een computer-beeldscherm op de grond. Daarna is hij weer naar huis gegaan, waar de politie hem heeft aangehouden. De man zit nog vast voor nader onderzoek.

Helmond: Snelheidsduivel raakt rijbewijs kwijt
Van een man van 39 uit Helmond is zaterdag rond 11.15 uur zijn rijbewijs ingenomen. Hij had kort daarvoor op de A270, de snelweg tussen Helmond en Eindhoven, 180 km/u gereden. Dat is 60 km/u meer dan daar is toegestaan. De man was betrapt door een politie-surveillance.

Oirschot: Vogeltjes gestolen
Vanuit een bedrijf aan de Vrijthof zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag ongeveer 35 vogeltjes weggehaald. Die zaten in een buiten-volière, waarvan de deur is geforceerd. Er verdwenen onder meer kanaries en zebravinken.

Geldrop: Auto weggehaald
Vanaf het Bogardeind is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto weggehaald. Het gaat om een rode Mecedes Vito (VV-GJ-97).

Best: Portemonnee gestolen
Een vrouw van 31 jaar uit Best is zaterdagochtend rond 11.30 uur bestolen van haar portemonnee. Dat gebeurde in een winkel aan het Wilhelminaplein. Toen de vrouw aan de kassa wilde afrekenen, merkte ze dat de beurs uit de binnenzak van haar jas was weggehaald. Er zaten een paar pasjes en ongeveer 90 euro contant geld in.

Valkenswaard: Auto gestolen
Vanaf het Boterpotplein is de afgelopen week een personenauto weggehaald. Het gaat om een rode Peugeot 106 Accent (SF-SH-45). De eigenaar merkte zaterdagochtend rond 11.30 uur dat de wagen was gestolen.

Valkenswaard: Ruziemaker opgepakt
Een man van 27 jaar uit Dordrecht is zaterdagmiddag rond 12.30 uur aangehouden. Hij had met zijn 35-jarige vriendin ruzie gemaakt in haar ouderlijk huis in Valkenswaard, en daarbij vernielingen aangericht in haar slaapkamer. De dochter was inmiddels het huis uitgevlucht. De politie heeft de man, die onder invloed van alcohol was, aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daarbij spuugde hij een agent in diens gezicht. Hij zit nog vast.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie