Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 29-03-2003

Datum nieuwsfeit: 29-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-03-2003 Persberichten district Binnensticht, 12.00 uur

Ramkraak

BUNNIK Op vrijdagochtend, rond 06.00 uur vond een ramkraak plaats bij een winkel aan Het Slot. Met gebruikmaking van een gestolen personenauto werd de pui geramd van een winkel. Door getuigen werd gezien dat vermoedelijk 3 daders, na medeneming van een onbekende buit, met de auto weer wegreden. De politie stelde een onderzoek in en trof de auto leeg en zonder buit aan elders in Bunnik. De auto werd inbeslaggenomen. De politie stelt een onderzoek in.

Man ernstig gewond na val van dak

BUNNIK Op vrijdagochtend vond een ernstig bedrijfsongeval plaats aan de Parallelweg in Bunnik. Een 30-jarige werknemer van een bouwbedrijf was op een dak bezig met herstelwerkzaamheden. Door onbekende oorzaak kwam het slachtoffer ten val en viel 7 meter naar beneden. Het slachtoffer werd met een schedelbasisfractuur, gebroken ribben en ander inwendig letsel overgebracht naar het U.M.C. in Utrecht. De bemanning van de trauma-helikopter heeft ter plaatse het ambulancepersoneel geassisteerd. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Controle fietsverlichting

DRIEBERGEN - Op vrijdagavond werd op de Traaij en de Hoofdstraat door de politie i.s.m. de Nederlandse Fietsbond een controle gehouden op fietsverlichting. Tijdens de controle werden 28 bekeuringen uitgeschreven voor het fietsen zonder licht c.q. defecte verlichting.

Alcoholcontrole

De Bilt/Zeist/Bunnik In de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 maart werd door de politie een alcoholcontrole gehouden. In totaal werd van 548 bestuurders een blaastest afgenomen. Op de Soestdijkseweg zuid in De Bilt werd een 38-jarige inwoonster van De Bilt aangehouden en uit de ademanalyse bleek zij 700 ug/l aan alcohol in het lichaam te hebben. Tegen haar werd proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs werd ingevorderd. Op de Utrechtseweg in Zeist werd een 44-jarige inwoner van Hoogland aangehouden die bij de ademanalyse 795 ug/l alcohol in het lichaam had. Ook deze verdachte kreeg een proces-verbaal en moest zijn rijbewijs inleveren. Tenslotte werd op de Boulevard in Zeist een 40-jarige inwoner van Zeist aangehouden die bij de ademanalyse 570 ug/l aan alcohol in het lichaam had. Tegen deze verdachte werd eveneens proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie