Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Woudenberg doet mee aan Nationale Scouting Schoonmaakdag

Datum nieuwsfeit: 29-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Woudenberg
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Woudenberg


Woudenberg doet mee aan Nationale Scouting Schoonmaakdag

De gemeente Woudenberg doet mee aan de Nationale Scouting Schoonmaakdag op zaterdag 29 maart 2003. Tijdens deze schoonmaakdag is het de bedoeling zoveel mogelijk zwerfvuil in de bermen (van het buitengebied) op te ruimen. De gemeente Woudenberg stelt gratis vuilniszakken, werkhandschoenen en papierprikkers ter beschikking. Het opgehaalde zwerfvuil wordt op maandag 31 maart 2003 door de medewerkers van de buitendienst opgehaald.

De Nationale Scouting Schoonmaakdag is een initiatief van Scouting Nederland. De gemeente Woudenberg heeft vorig jaar meegedaan aan de Actie Zomerschoon. Omdat deze actie later in het seizoen wordt gehouden, zijn de bermen in die periode volgroeid. Het is dan moeilijker om zwerfvuil te zien liggen. Tijdens de Nationale Scouting Schoonmaakdag is dat wél het geval.

Meedoen?
Inwoners van de gemeente Woudenberg, in het bijzonder het buitengebied van de gemeente, kunnen bij de Milieustraat van de gemeente voor dit project gratis vuilniszakken krijgen. Daarnaast geeft de gemeente werkhandschoenen en papierprikkers in bruikleen. Het opgehaalde zwerfvuil kan langs de kant van de weg worden gezet, zodat de medewerkers van de buitendienst het materiaal op maandag 31 maart kunnen ophalen. Aanmelden via telefoonnummer 033-2863577. De gemeente Woudenberg heeft alle bewoners van het buitengebied door middel van een brief op de hoogte gebracht van deze activiteit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie