Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 30-03-2003

Datum nieuwsfeit: 30-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 30-03-2003 Mediaberichten 30 maart (15.30 uur)

Mishandelaar aangehouden

ECHT De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 34-jarige man uit Echt aangehouden op verdenking van mishandeling van twee 16-jarige jongens uit Montfort. Een van die twee liep met een groep over het Insulineplein en werden daarbij gevolgd door de verdachte in zijn auto. Toen de man stopte en uitstapte liep de groep weg. De man trof een van de jongens in een steegje en gaf hem daar een klap. De jongen liep weg en kwam even later met een grote groep jongens terug. De tweede mishandelde jongen wilde de man aanspreken, maar kreeg direct een klap met een wandelstok, waarna de hele groep vertrok. Even later kon de gewaarschuwde politie de man aanhouden. Hij verklaarde dat al enkele weken zijn auto en autos van familieleden worden vernield door jeugdige uitgaanders en dat hij daar nu een eind aan wilde maken. Na het opmaken van een proces-verbaal is de man weer in vrijheid gesteld. De jongen die met de wandelsok is geslagen moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Doorrijder gearresteerd

TEGELEN De politie heeft een 24-jarige man uit Venlo aangehouden op verdenking van doorrijding na een aanrijding onder invloed van alcohol. Zondagmorgen reed de verdachte door nadat hij in Kaldenkirchen tegen een paal was gereden. De Nederlandse politie trof de zwaar beschadigde auto op de Wambachersingel aan. De route die de man had gereden was eenvoudig te volgen omdat hij met een kapotte band had gereden waardoor er duidelijke sporen op de weg achter bleven. Toen de politie de auto wilde wegtakelen, verscheen de eigenaar. Die was eerst naar het ziekenhuis geweest omdat hij bij de botsing met de paal met zijn hoofd tegen de voorruit was geklapt. De man moest op verschillende plaatsen gehecht worden. Omdat hij gedronken had kreeg hij een proces-verbaal én een rijverbod voor 6 uur. De doorrijding wordt door de Duitse politie afgehandeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie