Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

AMD en Fujitsu maken nieuw Flash Memory-bedrijf bekend; nieuw bedrij..

Datum nieuwsfeit: 31-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

 ( BW)(CA-AMD/FUJITSU)(AMD) AMD en Fujitsu maken nieuw Flash Memory-bedrijf bekend; nieuw bedrijf zal wedijveren voor hoogste plaats op Flash Memory-markt     Redactie Business/High-Tech     SUNNYVALE, Californië--(BUSINESS WIRE)--31 maart 2003--AMD (NYSE:AMD) en Fujitsu Limited (TSE:6702) ("Fujitsu") maakten vandaag bekend dat ze een Memorandum of Understanding (MOU) hebben uitgevoerd om een nieuw Flash Memory-halfgeleiderbedrijf op te richten, met hoofdkantoor in Sunnyvale, Californië (VS). Een Japans hoofdkantoor zal in Tokio gevestigd zijn. Het nieuwe bedrijf, dat FASL LLC zal worden genoemd, zal gebaseerd zijn op de integratie van de Flash Memory-activiteiten van AMD en Fujitsu, ...
    
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie