Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Handelsreis naar Cuba

Datum nieuwsfeit: 31-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: EVD
Zoek soortgelijke berichten

EVD

Handelsreis naar Cuba van 31 maart t/m 3 april 2003
---

Van 31 maart t/m 3 april 2003 brengt Drs. Mark Dierikx, plaatsvervangend directeur-generaal voor de Buitenlandse Economische Betrekkingen van het Ministerie van Economische Zaken een bezoek aan Cuba. Ter gelegenheid hiervan organiseert de EVD een handelsreis naar Cuba.

Graag nodigen wij u uit om aan deze handelsreis deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 21 februari 2003

Hoewel de reis openstaat voor alle sectoren blijken de volgende sectoren kansen te bieden:

* Infrastructuur (havens) en integraal kustbeheer
* transport (spoorwegen)

* opslag en distributie

* medische technologie

* agro-industrie

* milieutechnologie

* toerisme

Matchmaking
Voor iedere deelnemer wordt een individueel matchmakingprogramma georganiseerd in Havanna en bij voldoende belangstelling ook in Santiago de Cuba. Verder staat er een rondetafelbijeenkomst, collectieve bezoeken, een briefing en een receptie op het programma. Tevens omvat het dienstenpakket een vliegreis en hotelarrangement op basis van een groepstarief, het regelen van lokaal groepsvervoer, de organisatie van de briefing, de matchmaking en een handelsreisboekje in de Spaanse taal.
Een overzicht van het reisschema vindt u op de pagina 'Reisschema".

Kosten
De EVD neemt het grootste deel van de organisatiekosten voor zijn rekening. U hoeft slechts een bijdrage van 500,- euro te betalen. De reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De organisatie van de handelsreis is in handen van het NCH

Deelnemersbijeenkomst
Begin maart zal er in het Holland Trade House een deelnemersbijeenkomst plaatsvinden waarbij u nader geïnformeerd wordt over het programma en logistieke zaken. Tevens zal uitvoerig aandacht worden besteed aan het exportinstrumentarium dat op Cuba van toepassing is.
Wij hebben het reisbureau Carlson Wagonlit opdracht gegeven een aantrekkelijk reis- en hotelarrangement samen te stellen.

Meer informatie
Voor nadere informatie over de inzending kunt u contact opnemen met:
* NCH
Jan van Wissen
Telefoon: (070) 344 15 55
E-mail: (janvanwissen@nchnl.nl)

Wilt u meer informatie over Cuba, dan kunt u contact opnemen met de regio-informatiemanager voor Cuba:

* Shanti Pahladsingh
Telefoon: (070) 778 87 09
E-mail: (cuba@info.evd.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie