Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Bromfietsopleiding in Zevenaar

Datum nieuwsfeit: 31-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zevenaar
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zevenaar

Bromfietsopleiding

De bijna 16-jarigen in onze gemeente ontvangen begin april een brief van burgemeester en wethouders. In deze brief wordt hen een bromfietsopleiding aangeboden, tegen een gereduceerde prijs. De opleiding kan worden gevolgd bij een plaatselijke rijschool.

De cursus wordt gehouden in de tweede helft van 2003 en bevat zowel een theorie- als een praktijkdeel. Ook het behalen van het vereiste bromfietscertificaat behoort tot de cursus. Er wordt geoefend op een afgesloten terrein en na het behalen van het certificaat op de openbare weg. Door bijdragen van de gemeente Zevenaar en het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Gelderland kunnen de kosten beperkt blijven tot 50,00. De gemeente wil met deze cursus bijdragen aan meer veiligheid voor bromfietsers.

Korting verzekeringsmaatschappijen
Dat deze bromfietsopleiding ook wordt gewaardeerd door de verzekeringsmaatschappijen blijkt wel uit het feit dat een aantal van hen korting geeft op de verzekeringspremie, wanneer de verzekeringsnemer een praktijktraining heeft gevolgd.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 4 mei.
Nadere informatie bij Yvette Abbing, sector Grondgebied gemeente Zevenaar: tel. 595358.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie