Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Ridder Datasystems nieuwe integratiepartner AccountView

Datum nieuwsfeit: 31-03-2003
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ridder Datasystems nieuwe integratiepartner AccountView

Amsterdam, 31 maart 2003 AccountView, Nederlandse leverancier van geïntegreerde business software voor midden- en kleinbedrijf, en Ridder Datasystems, ERP-leverancier voor klantordergestuurde productiebedrijven in de metaal-, hout-, en kunststofsector, zijn onlangs een integratiepartnership aangegaan.

Ridder is dé specialist in de metaalbranche die al meer dan 20 jaar actief is met een in eigen beheer ontwikkeld ERP-systeem. In AccountView Windows is het mogelijk om tweerichtingsverkeer te realiseren in gegevensuitwisseling met andere Windows-applicaties. Deze moderne uitwisseling hebben de medewerkers van Ridder Datasystems en AccountView tussen de beide applicaties gerealiseerd. Het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie