Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Resultaat openbaar uitkoopbod op Ontex

Datum nieuwsfeit: 31-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten - 28/03/2003

Resultaat openbaar uitkoopbod op Ontex

ONV Holdco NV, een vennootschap onder controle van fondsen beheerd door de groep Candover, deelt mee dat bij de afsluiting van het openbaar uitkoopbod op 24 maart, nog 99.043 aandelen van Ontex NV, werden aangeboden.

Alle aandeelhouders die het openbaar uitkoopbod hebben aanvaard, zullen 92 EUR per aandeel ontvangen op 31 maart 2003. ONV Holdco NV bezit nu 99,41% van de aandelen.

Het Ontex aandeel werd op 24 maart jongstleden na beurs geschrapt uit de notering van de eerste markt van Euronext Brussel.

De niet aangeboden aandelen en aandelenopties Ontex zijn geacht van rechtswege aan ONV Holdco te zijn overgedragen en de prijs van deze aandelen en aandelenopties zal in consignatie gegeven worden gedurende 30 jaar ten voordele van de betrokken aandeelhouders en houders van opties bij de Deposito- en Consignatiekas (Wetstraat, 71 te 1040 Brussel).

Bron: Ontex
Provider: Euronext Brussels

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie