Persberichten.nl

schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor internationale distributie.

Kortingsactie Easyjet bijna voorbij

Datum nieuwsfeit: 31-03-2003
Vindplaats van dit bericht
Bron: easyJet
Zoek soortgelijke berichten

easyJet

Opschieten, onze kortingsactie is bijna voorbij

Wilt u nog gebruik maken van onze fantastische kortingsactie dan moet u wel opschieten, want de actie eindigt op woensdag 2 april 2003 om middernacht. Gedurende een hele week geeft easyJet een korting van 7,50 euro op elke easyJet-vlucht. Deze actie is woensdag 26 maart begonnen en duurt nog maar een paar dagen.

Deze fantastische actie, voor het eerst op deze schaal gehouden door een airline, heeft betrekking op iedere stoel op iedere vlucht vanaf nu t/m 25 oktober 2003. Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer leuke aanbiedingen voor hotelaccommodatie via onze partner Octopustravel. Tijd dus om een reisje te boeken bij easyJet.

Er is geen restrictie op het aantal vluchten dat u kunt boeken om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding. Het enige dat u hoeft te doen is opschieten, omdat de actie eindigt op woensdag 2 april 2003 om middernacht.

De korting zal bij stap 3 worden weergegeven zodra de prijs van uw vlucht wordt berekend.

easyJet.com
© 1997-2003 easyJet airline company ltd

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie