Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Catalogus Domeinen Roerende Zaken online 'van auto's tot meubilair'

Datum nieuwsfeit: 18-07-2003
Bron: Ministerie van Financiën
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Financiën

Persbericht

PERS-2003-177

Den Haag, 18-07-2003

Catalogus Domeinen Roerende Zaken on line: van auto's tot meubilair

De catalogus van Domeinen Roerende Zaken is nu ook on line in te zien. Aan de hand van een uitgebreid zoekscherm kan gezocht worden op vestiging, productcategorie, vrije zoektermen of kavelnummer. Indien beschikbaar, zijn ook de bij kavels behorende foto's te bekijken.

Domeinen Roerende Zaken is onderdeel van het ministerie van Financiën en draagt zorg voor bewaring, verkoop en vernietiging van overtollige of inbeslaggenomen roerende zaken.

Domeinen verkoopt in de regel bij openbare inschrijving. Daarvoor worden kijkdagen georganiseerd en wordt er per verkoop een catalogus gemaakt. Tijdens de kijkdagen zijn de goederen te bezichtigen. Iedereen kan vervolgens een schriftelijk bod uitbrengen. Domeinen verkoopt in principe aan degene die het hoogste bod heeft uitgebracht. Een week voor elke verkoop verschijnt landelijk en regionaal een advertentie met daarin de tijden en plaatsen van de kijkdagen. De advertenties en uitslagen van een verkoop zijn te vinden op de website.

Ga naar www.minfin.nl/ domeinen voor:

Catalogus: klik op Roerende Zaken/Catalogus

Advertenties: klik op Roerende Zaken/Verkoop/Verkoopkalender

Uitslagenlijst: klik op Roerende Zaken/Verkoop/Uitslagenlijsten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie