Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vlaams leefmilieuminister Jef Tavernier wil milieuloket

Datum nieuwsfeit: 02-04-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Minister Jef Tavernier wil een uniek loket waar alle milieuformulieren van de Vlaamse bedrijven centraal behandeld worden. "Niet alleen praktisch voor de overheid, maar ook en vooral voor de Vlaamse ondernemers. Nu moeten de Vlaamse bedrijven, om in overeenstemming te zijn met de milieuplichten, verschillende formulieren op verschillende tijdstippen naar verschillende instanties sturen," zegt de minister.

Door het uniek loket vergemakkelijkt de procedure. Aan de verplichtingen die de bedrijven hebben, verandert niets. Ze moeten nog steeds dezelfde soort informatie overmaken aan de overheid als voorheen. Van een versoepeling van de milieunormen is dus geen sprake. Maar het wordt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie