Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitvoeringsbesluiten Toerisme voor Allen in Vlaanderen goedgekeurd

Datum nieuwsfeit: 02-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Renaat LANDUYT, minister vice-president van de Vlaamse regering en Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme, heeft de Vlaamse regering vandaag de eerste reeks uitvoeringsbesluiten van het decreet Toerisme voor Allen goedgekeurd. Hierdoor kunnen (jeugd)verblijven, sociaal-toeristische verenigingen en ondersteuningspunten een erkenning en subsidies krijgen. Voor 2004 voorziet de Vlaamse regering voor de uitvoering van het decreet in totaal 7.943.000 euro.

Enerzijds voorziet het decreet Toerisme voor Allen in de uitbouw van voldoende kwalitatieve vakantieverblijven. Jeugdverblijven kunnen middelen aanvragen voor infrastructuurwerkzaamheden om te voldoen aan de normen inzake kwaliteit en veiligheid. "Vooral in het jeugdtoerisme is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie