Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Erkenning en financiële ondersteuning toeristisch- recreatieve proje..

Datum nieuwsfeit: 02-04-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Renaat LANDUYT, minister-vice president van de Vlaamse regering, Vlaams minister van Werkgelegenheid en Toerisme, hecht de Vlaamse regering, na advies van de Raad van State, haar definitieve goedkeuring aan het besluit betreffende de erkenning en financiële ondersteuning van toeristisch-recreatieve projecten en strategische plannen.

Dit besluit zal het koninklijk besluit (KB) van 14 februari 1967 vervangen. "Het KB is immers voorbijgestreefd. Het maakt geen onderscheid in de verschillende vormen van toeristisch-recreatieve projecten en alle aandacht gaat naar infrastructuur- subsidies. Een nieuw besluit moet een oplossing bieden voor deze beperkingen en inspelen op de huidige trends", aldus ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie