Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opleidingscheques Vlaanderen ook voor vzws en elektronisch

Datum nieuwsfeit: 02-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Renaat LANDUYT, minister vice-president van de Vlaamse regering, en minister van Werkgelegenheid en Patricia CEYSENS, minister van Economie en E- Government, mogen verenigingen zonder winstoogmerk (vzw's) voortaan ook gebruik maken van de opleidingscheques. Bovendien wordt de administratie voor bedrijven een stuk eenvoudiger omdat de cheques helemaal elektronisch worden.

Bedrijven maken gretig gebruik van de Vlaamse opleidingscheques om hun werknemers op te leiden en bij te scholen. Ondernemingen kunnen cheques kopen voor de helft van de prijs. De Vlaamse overheid past de helft bij. Eén cheque is 30 euro waard, 15 euro wordt dus door de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie