Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Cartesiusweg in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 03-04-2004
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Utrecht

Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Cartesiusweg

Zaterdag 3 april (10.00 uur) geeft wethouder Jan van Zanen het startsein voor een schoonmaakactie op het bedrijventerrein Cartesiusweg in Utrecht. De actie is een gezamenlijk initiatief van de Bedrijvenkring Cartesiusweg en de gemeente Utrecht. Ondernemers en de gemeente werken samen om de veiligheid en het onderhoud van het bedrijventerrein Cartesiusweg te verbeteren. Het bedrijventerrein ligt tussen de Amsterdamsestraatweg en het Amsterdam-Rijnkanaal.

De schoonmaakactie maakt deel uit van het project Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Cartesiusweg. Ondernemers op het bedrijventerrein hebben last van inbraak, vernielingen en vervuiling van de openbare ruimte. Door ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie