Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Galerie Hang opent haar deuren en geeft de kunstliefhebber stem

Datum nieuwsfeit: 04-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Galerie Hang geeft de kunstliefhebber stem

AMSTERDAM, 20040305 -- Op 04-04-04 opent galerie Hang haar deuren op de Prinsengracht 715 in Amsterdam. De galerie, al langer te vinden op www.hang.nl, werkt met een uniek concept: het publiek heeft een serieuze stem in het aanbod. De kunstliefhebber kan middels de internetsite zijn voorkeur aangeven en wordt op de hoogte gesteld wanneer de betreffende werken worden geëxposeerd.


De nieuwe galerie bevindt zich in een historisch grachtenpand. Op 220m2 expositieruimte zal een grote diversiteit aan werken van binnen- en buitenlandse kunstenaars te bezichtigen zijn. Aan talentvolle jonge kunstenaars biedt galerie Hang de mogelijkheid om gedurende langere tijd naam op te bouwen. De meest gewaardeerde werken van www.hang.nl kunnen 'live' worden beleefd op de internetmuren op de Prinsengracht 715.

De openingsexpositie 'De Ontmoetingen' geeft met 50 kunstenaars en 375 werken een beeld van de ontmoetingen die tussen liefhebber en kunstenaar op hang.nl hebben plaats gevonden!

Voor meer informatie www.hang.nl.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie