Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderhoudswerkzaamheden viaduct Devotenstraat in Zwolle

Datum nieuwsfeit: 05-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwolle

Onderhoudswerkzaamheden viaduct Devotenstraat

Maandag 5 april aanstaande start Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden aan het viaduct ter hoogte van de Devotenstraat (Devotentunnel). Het viaduct krijgt in het kader van het werk aan de A28 een goede onderhoudsbeur. Naar verwachting zijn de werkzaamheden vrijdag 9 april afgerond.

Tijdens de onderhoudswerkzaamheden is het viaduct afgesloten voor al het verkeer. Automobilisten en fietsers worden omgeleid via de Amstel, Rijnlaan, Hogenkampsweg en de Geert Grootestraat. Als gevolg van de werkzaamheden komen in de Aalanden de bushaltes Gantel en Botlek te vervallen. Reizigers kunnen daarom gebruikmaken van lijn 5, halte Amstel / Rijnlaan. In de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie