Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

LIOF neemt belang in Hoens

Datum nieuwsfeit: 13-04-2004
Vindplaats van dit bericht
Bron: LIOF
Zoek soortgelijke berichten
LIOF


LIOF neemt belang in Hoens

LIOF en technische groothandel Hoens hebben onlangs een participatieovereenkomst gesloten waarbij LIOF een belang neemt van 30% in het aandelenkapitaal van Hoens BV. Hoens is een handelshuis in technische verbruiksmaterialen met het hoofdkantoor in Geleen. De onderneming heeft vestigingen op strategische locaties in Nederland en België en heeft in totaal 120 medewerkers in dienst.

Hoens heeft een toeleveringsconcept in de markt gezet dat bekend staat als het Hoens Integrated Partnership. Dit houdt in dat het bedrijf voor de klant de inkoop, het op voorraad houden, het distribueren tot op de werkplek en de bijbehorende administratieve handelingen volledig verzorgt. De onderneming is actief in diverse sectoren zoals automotive, bouw, chemie en kunststof , kantoormachines, machinebouw en papierindustrie. Zowel het midden- en kleinbedrijf alsook grote industriële afnemers behoren tot het klantenbestand.

Hoens heeft recent een aantal nieuwe opdrachten verworven. Zo zal het bedrijf, onder andere, voor STORK in de gehele Benelux het pakket gereedschappen en de technische verbruiksmaterialen leveren. Dit 3-jarige contract heeft een totale waarde van circa 15 miljoen euro. Ook voor de nabije toekomst verwacht Hoens een snelle groei te zullen doormaken.

Met de financiële support wil het bedrijf haar ambitie, het marktleiderschap in de Benelux, in de komende jaren gaan realiseren. Hiertoe zal Hoens verder investeren in ICT, E-business en innovatieve logistieke concepten en zal het bedrijf haar commerciële organisatie in de Benelux verder uitbouwen.


-.-.-.-.-.-.-.-.-

Geleen / Maastricht, 8 april 2004

Voor verdere informatie:
Hoens BV
Ron Joosten, algemeen directeur
Telefoon: 046-4235202
Email: (ron.joosten@hoens.nl)
Internet: www.hoens.nl

NV Industriebank LIOF
Frans Ridderbeekx
Telefoon 043 3280280
Email: (FRidderbeekx@liof.nl)
Internet: www.liof.nl

08-04-2004

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie