Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys kiest Sterk Werk Communicatie voor mediarelaties

Datum nieuwsfeit: 13-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Unisys kiest Sterk Werk Communicatie voor mediarelaties

ROTTERDAM, 13 april 2004 Unisys Nederland heeft haar mediarelaties ondergebracht bij Sterk Werk Communicatie in Rotterdam. Unisys is wereldwijd actief in consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuur en servertechnologie.

Wij zijn verheugd dat Unisys haar mediarelaties in Nederland via ons laat verzorgen. De activiteiten van deze grote internationale IT-speler passen goed in ons portfolio van automatiseringsklanten , zegt Harry Scholte, algemeen directeur van Sterk Werk Communicatie. Het bureau heeft de opdracht gekregen om Unisys verder te profileren als IT-dienstverlener (inmiddels 75% van de activiteiten) en specialist in hoogwaardige consulting. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie