Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ScooterFreaks organiseert eerste ScooterBabe verkiezing

Datum nieuwsfeit: 14-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Vrouwelijk schoon op de Scooter

UTRECHT, 20040414 -- ScooterFreaks, de Nederlandse scooter communitie, organiseert voor de 1ste keer de ScooterBabe verkiezing. Meisjes worden anderhalve maand lang opgeroepen een leuke en sexy foto van zichzelf op een mooie scooter in te sturen.


De dagelijks 25 duizend ScooterFreaks bezoekers worden opgeroepen hun stem uit te brengen op www.scooter-freaks.nl, waarbij een top 10 strijd ontstaat tussen de meest leuke babes.

Door de scooterjongeren zelf wordt enthousiast gereageerd. Per dag brengen zij duizenden stemmen uit op tientallen foto's welke nu al ingezonden zijn. Deze bestaan uit serieuze foto's tot en met een oud oma-tje op een scooter.

Op 14 juni zal de uitslag bekend worden gemaakt. Een van de meisjes gaat er dan vandoor met de eretitel "ScooterBabe van het jaar 2004", en een fotosessie op scooters welke qua uiterlijk tot iets specials zijn omgetoverd.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie