Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraakmomenten tijdens vergadering Integratieraad Zwolle

Datum nieuwsfeit: 14-04-2004
Bron: Gemeente Zwolle
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwolle

Inspraakmomenten tijdens vergadering Integratieraad

De Integratieraad in Zwolle heeft besloten om tijdens zijn vergaderingen inspreekmogelijkheden in te stellen voor belangstellenden. De Integratieraad vindt het belangrijk om inwoners van Zwolle de gelegenheid te bieden hun mening kenbaar te maken over de onderwerpen waarover de Integratieraad zich buigt.

De Integratieraad heeft daartoe een reglement opgesteld. In dit reglement staat dat personen maximaal drie minuten kunnen inspreken, met een maximum van vijf insprekers. De insprekers krijgen schriftelijk antwoord op eventuele vragen. De insprekers moeten zich vooraf melden bij de secretaris van de Integratieraad. De eerstvolgende vergadering van de Integratieraad ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie