Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ceysens promoot Vlaamse jeugdboek in Bologna

Datum nieuwsfeit: 14-04-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vandaag, woensdag 14 april, promoot Patricia Ceysens, Vlaams Minister van Economie, Buitenlands beleid en E- government, het Vlaamse jeugdboek op de internationale jeugdboekenbeurs in Bologna. Het is dé internationale ontmoetingsplaats voor nieuwe contracten tussen uitgevers, auteurs, illustratoren, agenten en tv/filmrechtenproducenten.

Maar liefst 23 Vlaamse illustratoren en 10 Vlaamse uitgeverijen staan er in de kijker. Creativiteit zát in Vlaanderen; getuige daarvan het internationale succes van de Vlaamse jeugdboeken en hun illustraties. Vandaag halen de Vlaamse uitgevers zo'n 20 à 25% van hun inkomsten uit het buitenland. Minister Ceysens ziet nog méér potentieel en wil het internationaal ondernemerschap voor de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie