Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming stafdirecteur Marketing, Formule & Communicatie HEMA

Datum nieuwsfeit: 14-04-2004
Bron: Vendex KBB NV
Zoek soortgelijke berichten
Vendex KBB NV

De hoofddirectie van Vendex KBB heeft de heer R. (René) Repko (44) per 14 juni a.s. benoemd in de directie van HEMA. Hij wordt als stafdirecteur Marketing, Formule & Communicatie verantwoordelijk voor onder meer marketingcommunicatiestrategie en formule-ontwikkeling.

De heer Repko is thans werkzaam als directeur Communicatie bij Randstad Nederland. Van 1996 tot medio 2001 heeft de heer Repko gewerkt bij Albert Heijn bv in de functie van Communicatie Manager. Daarvoor heeft hij managementfuncties vervult bij diverse communicatiebureaus, onder meer Keja/Donia (design) en Media Partners (redactionele marketingcommunicatie). In de verschillende functies heeft hij veel ervaring opgedaan in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie