Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft, Evesham Technology en Mamut lanceren samenwerking in Groo..

Datum nieuwsfeit: 15-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Oslo, 15. april, 2004) Microsoft, Evesham Technology en Mamut lanceren vandaag een volledig geïntegreerde oplossingen met een complete 'small business PC' in Groot-Brittannië. De oplossing bevat Mamut Business Software, Microsoft Office 2003 en een PC van Evesham Technology. Mamut is gekozen als parnter omdat Mamut Business Software de eerste complete oplossing is voor kleine ondernemingen in de Britse markt.

De samenwerking vormt een belangrijk onderdeel van Mamuts internationale focus en verzekert Mamut van distributie en lokale aanwezigheid in Europa's grootste markt. De deelname van Microsoft in deze samenwerking toont tevens Mamuts mogelijkheid om concurrerende kwaliteitsoplossingen aan ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie