Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SAP standaard voor uitvoering vernieuwde business strategie DSM

Datum nieuwsfeit: 15-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


SAP standaard voor uitvoering vernieuwde business strategie DSM

s-Hertogenbosch, 15 april 2004 DSM heeft besloten de IT-strategie voor strategische bedrijfsprocessen uit te breiden naar de nieuwe business Nutritional Products, het vroegere Roche Vitamins. Deze strategie houdt in dat DSM kiest voor een vergaande gestandaardiseerde IT-ondersteuning van bedrijfsprocessen. Ook ondersteunt het de strategische koerswijziging die DSM de afgelopen jaren heeft gemaakt om van producent van bulkchemicaliën te veranderen naar producent van specialties in performance materials en life sciences . Dankzij een vergaande standaardisatie in deze bedrijfsprocessen heeft de invoering van de nieuwe DSM-strategie snel en efficiënt plaatsgevonden. ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie