Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

D66 kiest partij voor Utrechtse kennismaatschappij

Datum nieuwsfeit: 16-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


-Persbericht-

D66 kiest partij voor Utrechtse kennismaatschappij

Radicale omvorming 'klassieke' economie noodzakelijk

D66 bepleit een radicale omvorming van de economische organisatie van stad, regio en provincie Utrecht tot een volwaardige 'kenniseconomie'. De Utrechtse sociaal-liberalen willen als belangrijkste instrument een regionale kennis-maat-schap-pij instel-len waarin kennisinstel-lingen (o.a. Universiteit Utrecht), het bedrijfsleven en de over-heid gaan samenwerken. Vrijdag 16 april aanstaande presenteren de Statenfractie en de Gemeenteraadsfractie in Utrecht een gezamenlijk actieplan.

De D66-fracties willen dat kennisinstellingen, bedrijfsleven en overheden in de regio Utrecht de handen structureel ineen-slaan om de economie in Midden-Nederland een ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie