Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongerensportpas voor alle minderjarige sportbeoefenaars in Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 16-04-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Vlaams minister van Sport, Marino KEULEN, legde aan de Vlaamse regering het nieuwe Wielerbesluit ter definitieve goedkeuring voor, na positief advies van de Raad van State. Dit wielerbesluit zal de voorwaarden tot deelneming aan wielerwedstrijden voor minderjarigen wijzigen. De wijziging kwam er op vraag van de praktijkmensen. Met name de Wielerbond Vlaanderen beklaagde zich over de inflatie aan 'wilde organisaties'.

Voorliggend voorontwerp van besluit vervangt het besluit van de Vlaamse Regering van 8 september 2000 houdende de voorwaarden voor deelneming aan wielerwedstrijden en wielerproeven (onder wielerproeven worden speelse wedstrijdjes voor -12 jarigen begrepen).

Naar aanleiding ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie