Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overeenkomst met VZW Ondersteuningsstructuur Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 16-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Adelheid BYTTEBIER, Vlaams minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke Kansen, besliste de Vlaamse regering de overeenkomst met de vzw Ondersteuningsstructuur Bijzondere Jeugdbijstand (OSBJ) met een jaar te verlengen.

OSBJ is een private initiatiefnemer die sinds 2001 een overeenkomst heeft met de Vlaamse overheid voor de thematische ondersteuning van de Bijzondere Jeugdbijstand.

De vzw Ondersteuningsstructuur Bijzondere Jeugdbijstand is niet enkel een platform voor overleg, afstemming of kennisoverdracht binnen de bijzondere jeugdbijstand. Zij staan ook in voor de daadwerkelijke ondersteuning van vernieuwende methodieken en projecten binnen de bijzondere jeugdbijstand.

Door de verlenging van de overeenkomst ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie