Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

14,3 Miljoen euro aan bijkomende steun voor zware onderzoeksapparatu..

Datum nieuwsfeit: 16-04-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van de Vlaamse minister bevoegd voor Wetenschappen en Technologisch Innovatie, Dirk VAN MECHELEN, hechtte de Vlaamse regering haar goedkeuring aan het principe van een bijkomende impulsfinanciering voor zware wetenschappelijke apparatuur aan de Vlaamse universiteiten.

De investering bedraagt 14.277.683 euro en is ten laste van de middelen die binnen het Financieringsfonds voor Schuldafbouw en Eenmalige Investeringsuitgaven (FFEU) in het begrotingsjaar 2004 voor het wetenschaps- en technologisch innovatiebeleid zijn gereserveerd.

Het initiatief biedt een vervolg op een eerste impulsfinanciering ten belope van 25 miljoen euro, die in 2003 door de Vlaamse regering werd goedgekeurd. Met deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie