Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mitel en Ingram Micro tekenen samenwerkingsovereenkomst

Datum nieuwsfeit: 16-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten


Mitel en Ingram Micro tekenen samenwerkingsovereenkomst

Hoofddorp, 16 april 2004 - Ingram Micro en Mitel Benelux hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend. Ingram Micro Networking Services zal de Mitel 3300 ICP, 3100 ICP telecommunicatiesystemen, de Mitel 5200 serie IP telefoons en de Mitel 6010 thuiswerkoplossing in het leveringsprogramma opnemen. Mitel zal zorgen voor uitgebreide opleiding en ondersteuning, en bovendien VoIP-expertise toevoegen aan de netwerkkennis van Ingram Micro Networking Services.

Mitel, leverancier van IP-communicatie-oplossingen, heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Ingram Micro, leverancier en distributeur van logistieke services, pre- en after sales ondersteuning, opleidingen en financiële services. Ingram ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie