Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eneco Energie kiest metrolan van priority telecom voor bedrijfsnetwerk

Datum nieuwsfeit: 20-04-2004
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ENECO ENERGIE KIEST METROLAN VAN PRIORITY TELECOM VOOR BEDRIJFSNETWERK

Amsterdam, 20 april 2004 - Priority Telecom N.V. (Euronext Amsterdam: PRIOR) maakt vandaag bekend dat ENECO Energie zijn bedrijfsnetwerk gaat vernieuwen en verbeteren op basis van de MetroLAN-dienst van Priority Telecom. Het bedrijfsnetwerk, dat 22 locaties omvat, bestaat op dit moment uit 'point-to-point' verbindingen van Priority Telecom. Daarbij is voor elke koppeling tussen twee vestigingen één verbinding nodig, waardoor het totale aantal verbindingen in een groot netwerk snel oploopt. De MetroLAN-verbindingen zijn gebaseerd op Ethernet en maken veel efficiëntere communicatie mogelijk, waarbij de verschillende vestigingen van ENECO Energie via ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie