Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentelijk evenementenbureau in Heerlen aangepast

Datum nieuwsfeit: 21-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sittard-Geleen

PERSBERICHT

Gemeentelijk evenementenbureau aangepast

Sittard-Geleen, 21-4-2004 - Overschrijding van het rekeningresultaat 2003 is voor college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen aanleiding om besluitvorming over Evenementenbeleid versneld uit te voeren. Reeds in 2002 hebben Deloitte en Touche en HP projectpromotion een onderzoek verricht om tot voorstellen en aanpassingen te komen van het gemeentelijk evenementenbeleid. In het kader van Impuls 2005 worden de werkprocessen rondom evenementen nieuw gedefinieerd en ondergebracht binnen de gemeentelijke organisatie. Middels tijdelijke bijzondere opdrachten wordt het takenpakket van de betrokken medewerkers nader aangeduid. De overschrijding op het product evenementen wordt in het kader van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie