Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Checkpoint Meto sluit meerjarig contract met Vroom & Dreesmann

Datum nieuwsfeit: 21-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Persbericht
Checkpoint Meto sluit meerjarig contract met Vroom & Dreesmann

Kostenreductie supply chain en snellere invoer bronbeveiliging door elektronische artikelbeveiliging op basis van New Digital RF-technologie Nieuwegein, 21 april 2004 - - Checkpoint Meto, wereldwijd toonaangevend leverancier van oplossingen voor productidentificatie en dervingsbeheer, heeft een meerjarig contract gesloten met Vroom & Dreesmann inzake elektronische artikel- en bronbeveiliging. Vroom & Dreesmann is overtuigd dat de New Digital RF-technologie van Checkpoint zeer geschikt is om bronbeveiliging sneller in te kunnen voeren. De derde Generatie EAS-antennes zijn bovendien eenvoudig te upgraden naar toekomstige Radio Frequente Identificatie (RFID) applicaties. Kortom: ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie