Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder van Veen reikt eerste sportpas uit aan scholier in Krimpen

Datum nieuwsfeit: 22-04-2004
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Krimpen aan den IJssel
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Krimpen aan den IJssel


Wethouder B. van Veen reikt eerste sportpas uit aan scholier Op maandag 19 april 2004 heeft de wethouder B. van Veen de eerste sportpassen uit aan verschillende scholieren. Hiermee is het project 'Sportpas Krimpen' voor jongeren in het voortgezet onderwijs in Krimpen aan den IJssel gestart.

Het doel van het project is om jongeren op een leuke en goedkope manier te laten kennismaken met een sport. In dit project werken gemeente Krimpen aan den IJssel, Buurtsport Krimpen en 21 verschillende Krimpense sportverenigingen en sportscholen samen.

Via de scholen kunnen de leerlingen zich inschrijven op een sportintroductie van 4 lessen bij een deelnemende sportvereniging of sportschool. De lessen worden in de periode april tot en met juni en in de periode oktober/november 2004 gegeven. In deze lessen kunnen de jongeren uitproberen of de sport iets voor hen is.

Krimpen aan den IJssel


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie