Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Concept van Kruispuntbank voor informatie over onroerende goederen g..

Datum nieuwsfeit: 23-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

De Vlaamse regering heeft het voorstel van de Vlaamse minister van Financiën en Begroting, Dirk VAN MECHELEN, en de Vlaamse minister van Wonen, Marino KEULEN, over "het gezamenlijk beheer van de gegevens van de patrimoniale informatie" goedgekeurd. Dit goedgekeurde concept zal als basis dienen voor onderhandelingen met de federale overheid en met de andere gewesten, om tot een samenwerkingsakkoord te kunnen komen. Dit samenwerkings- akkoord geeft verder uitvoering aan de Lambermont- akkoorden.

Wie vandaag informatie wil krijgen over een bepaald stuk grond, of over om het even welk kadastraal perceel, moet zich aan meerdere loketten informeren. Als je ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie