Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Jef Tavernier en Umicore tekenen historische overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 23-04-2004
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Umicore investeert in de komende jaren circa 61.000.000 euro in het weer gezond maken van de vervuilde gronden op haar 4 Vlaamse vestigingen én in de aangrenzende woonwijken in Hoboken, Balen/Lommel, Overpelt en Olen. Vlaanderen en Umicore investeren samen elk 15.000.000 euro extra in een fonds dat de vervuiling in de wijdere omgeving van de Umicore vestigingen gaat aanpakken. Vlaams leefmilieuminister Jef Tavernier, Ovam en Umicore ondertekenden daaromtrent vandaag een convenant. "Vandaag is een dure, maar heuglijke dag voor Umicore. Dit akkoord betekent dat wij de erfenis van vorige generaties niet meer zullen doorgeven aan de volgende generatie," ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie