Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minister Byttebier presenteert preventiedecreet als algemeen kader v..

Datum nieuwsfeit: 23-04-2004
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Vlaamse overheid

Op voorstel van Adelheid Byttebier, Vlaams minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke Kansen, heeft de Vlaamse regering 3 ontwerpen van besluit goedgekeurd in het kader van het preventiedecreet. Het preventiedecreet vormt het algemene kader voor het preventieve gezondheidsbeleid. Opsporing van borstkanker, aanpassing van het legionellabesluit en bestrijding van binnenhuispollutie worden in de besluiten behandeld.

Het eerste besluit garandeeert de continuïteit van de erkenningen van de mammografische eenheden die de foto's nemen en van de regionale screeningscentra en dus van het verder verloop van het borstkankeropsporingsprogramma. Tegelijk voorziet het in het invoeren van vernieuwende technieken en bekrachtigt dit decreet ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie