Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aankomst eerste etappe ENECO Tour 2004 in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 23-04-2004
Bron: Mediapunt
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron
PERSBERICHT - 19 april 2004

Uitnodiging persbijeenkomst 23 april

Aankomst eerste etappe ENECO Tour 2004 in Hoorn

De 44e editie van de profwielerronde ENECO Tour wordt verreden van 24 tot en met 28 augustus 2004. De eerste etappe op 24 augustus leidt van het Brabantse Oudenbosch naar Hoorn. De 'aftrap' van ENECO Tour 2004 wordt gegeven tijdens de perspresentatie op vrijdag 23 april 2004 om 15.30 uur bij Rabobank Hoorn-Medemblik, Nieuwe Steen 29 te Hoorn. Hierbij zal ook oud-profwielrenner / Tour de France-winnaar Jan Janssen aanwezig zijn. Wij nodigen u van harte uit voor het bijwonen van deze bijeenkomst.

Tijdens ENECO Tour 2003 werd voor het eerst nadrukkelijk het buitenland aangedaan en met een langere uitstap naar Duitsland is het evenement dit jaar nog internationaler. Het parcours maakt de vijfdaagse profwielerwedstrijd tevens selectiever, omdat via de Eifel naar het traditionele eindpunt in Zuid-Limburg wordt gereden. In tegenstelling tot de Limburgse heuvels doet men nu echte bergen aan met een hoogte van meer dan zeshonderd meter. Ook nu hebben de internationale topteams zich weer aangemeld en spreekt men over een zeer interessant deelnemersveld.

Stichting ENECO Tour, waar Jan Janssen commissielid is, zal een toelichting geven op het evenement van 2004; onder meer de route, de deelnemende wielerploegen en het internationale karakter van de tour komen aan bod. De aankomst van de eerste etappe wordt georganiseerd door de lokale Stichting Wielerpromotion Westfriesland. De voorzitter en de commissieleden zullen de plaatselijke organisatie en route toelichten.

De aankomst in Hoorn is mede mogelijk gemaakt door de acht hoofdsponsoren van Stichting Wielerpromotion. Op 23 april zal het contract worden getekend tussen Stichting ENECO Tour, Stichting Wielerpromotion Westfriesland en haar acht hoofdsponsoren, waarmee zij de aankomst van de eerste etappe officieel bekrachtigen.

Het programma op 23 april is: 15.30 uur Ontvangst 15.50 uur Welkom door de heer J.C. Dekker, voorzitter Stichting Wielerpromotion 15.55 uur Toelichting op ENECO Tour 2004 door H. van Mulukom, secretaris Stichting ENECO Tour 16.05 uur Toelichting op de aankomst van de eerste etappe in Hoorn door H. Khelawan, technische commissie Stichting Wielerpromotion 16.15 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen 16.30 uur Ondertekenen van het contract tussen Stichting ENECO Tour, Stichting Wielerpromotion en haar hoofdsponsoren 16.35 uur Informeel gedeelte met hapje en drankje, gelegenheid voor het afnemen van een interview 17.30 uur Einde bijeenkomst

Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn bij deze perspresentatie en verslag te doen in uw medium. Wij stellen het op prijs als u ons laat weten of wij op uw komst kunnen rekenen. U kunt dit doorgeven aan het secretariaat van Stichting Wielerpromotion, telefoon (0229) 28 07 84. Voor inlichtingen kunt u terecht bij de heer J.C. Dekker, telefoon (0229) 245 964 / (06) 224 779 79.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie